rss

Ipoteza auto: Ferrari va construi un coupe cu patru usi

  1. 06/09/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Coupe, Ferrari, Scaglietti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua revelatie a industriei auto, coupe-ul cu patru usi, incepe a deveni din ce in ce mai atractiv, iar din acest motiv tot mai multi constructori auto au in plan atacarea acestui nou segment.

    Deschizatorul de drumuri, Mercedes CLS, se afla deja la a doua generatie (ce va fi lansata la Paris), Aston Martin ne propune modelul Rapide, iar bavarezii de la BMW pregatesc de zor Seria 6 Gran Coupe. Pana si exoticul Lamborghinii au dezvaluit in urma cu ceva timp prototipul Estoque, concept ce ar putea lua calea productiei in curand.

    Acum, un nou zvon legat de aceasta noua nisa a ajuns la urechile noastre. Se pare ca si Ferrari planuieste sa vina cu un concurent pe masura coupe-urilor cu patru usi enumerate mai sus. Potrivit caradisiac.com, casa auto pregateste un model cu patru usi, desi in trecut au exclus aceasta posibilitate.

    Viitorul model al italienilor ar putea avea la baza actualul 612 Scaglietti. Acesta a fost lansat în 2004, insa va fi retras  de pe piata in 2012. Viitorul coupe cu patru usi de la Ferrari ar putea folosi un sistem de propulsie hibrida.

    Din punct de vedere financiar, aceasta miscare are sens, insa producatorul auto ar trebui sa vegheze ca spiritul brandului sa nu fie afectat.

    Vizualizari: 1936