rss

Forza Rossa deschide o cafenea dedicata pasionatilor de automobilism

  1. 21/02/2011
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: ferrari store, Forza rossa, Lotus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pasionatii de curse auto si raliuri vor avea in curand un loc de intalnire creat special pentru ei. Forza Rossa, importatorul marcii Ferrari, va deschide pe Calea Victoriei o cafenea destinata fanilor automobilismului si clientilor Ferrari Store, informeaza Mediafax, citandu-l pe Lucian Sonea, directorul de marketing al companiei.

    "Cafeneaua se va numi Forza Rossa si se adreseaza iubitorilor de automobile si curse auto. Ea va fi inaugurata in curand si se afla in imediata vecinatate a magazinului Ferrari Store, situat pe Calea Victoriei. Prin deschiderea acestui local vrem sa promovam o noua cultura a automobilului de curse", a spus Sonea.

    In timp ce in alte tari europene acest tip de cafenea este raspandit, in Romania deschiderea acestui local cu specific automobilistic este o premiera.

    Ferrari Store, magazinul dedicat casei auto italiene, a fost deschis in luna decembrie 2009. Cel mai scump produs la care fanii pot visa este un monopost care costa, fara motor, 200.000 de euro.

    Mai mult decat atat, Forza Rossa va aduce pe piata autohtona celebrele masini Lotus. La inaugurarea showroomului va fi prezentat in avanpremiera noul Lotus Esprit, a carui lansare oficiala este programata pentru Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie).

    Pe langa noul Esprit, care va fi comercializat din 2012, lista de modele Lotus va mai cuprinde supercaruri precum Elise, Exige si Evora. Acestea au preturi de pornire de circa 40.000 euro, 55.000 euro, respectiv 70.000 euro.

    Vizualizari: 1666