rss

Ferrari vrea sa produca 4 modele noi in urmatorii 2 ani

 1. 28/10/2010
 2. Categoria: Ferrari
 3. Tags: 458 Italia,, 458 Spider,, ferrari,
  Vezi toate fotografiile (1)

  Anul 2010 a fost un an foarte aglomerat pentru Ferrari, care a lansat Italia 458, 599 GTO si SA Aperta , o versiune decapotabila a lui 599 GTB Friorano. In plus, la editia din acest an a Salonului Auto de la Paris, producatorul a prezentat o versiune mai prietenoasa cu mediul a modelului California, dotata cu aşa-numitul Hele System.

   

  Urmatorii doi ani vor fi, de asemenea, foarte interesanti pentru Ferrari, deoarece compania va introduce patru noi modele in gama sa. In primul rand, vom vedea succesorul lui 612 Scaglietti, care se zvoneste ca isi va face debutul in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

   

  Urmatoarea masina va fi 458 Challenge, o masina sport pregatita pentru circuit, bazata pe 458 Italia. In toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Frankfurt, se zvoneste ca Ferrari ar vrea sa aduca varianta decapotabila a lui 458 Italia, asa-numitul 458 Spider.

   

  Cea mai mare surpriza pentru fanii Ferrari va fi, insa, introducerea succesorului lui Enzo, un nou supercar care va continua traditia Ferrari in ceea ce priveste vehiculele super sport. Se vehiculeaza ca noua masina va primi un motor V8 twin-turbo, deci va renunta la legendarul V12 si va adopta un motor mai mic, la fel ca F40.

   

  Noua masina va fi construita in editie limitata si exista posibilitatea introducerii chiar si a unui sistem hibrid, dar pentru moment nu exista detalii cu privire la acest aspect.

  Vizualizari: 1217