rss

Vrei de pe eBay: Chopper Ferrari

  1. 07/09/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: chopper, Ebay, Ferrari, Jay leno, Yamaha R1
    Vezi toate fotografiile (5)

    OK, asocierea echipei de Formula 1 Ferrari cu o motocicleta facuta sa parcurga sute de kilometri de drum drept la viteze medii este usor ca nuca in perete, insa asta conteaza mai putin cand rezultatul este atat de spectaculos precum “motorul” din imagini.

    S-au fabricat doar doua unitati si ambele au fost postate pe eBay, cel echipat cu motorul Triumph de 140 CP fiind deja vandut; “Numarul 2” ascunde insa un motor de Yamaha R1!

    Asadar, avem de-a face cu un chopper la fel de dornic sa accelereze in forta pe cat este si un superbike, gratie unui agregat cu patru cilindri capabil de 170 CP. Doar 5,6 kilometri s-au parcurs cu aceasta motocicleta, care mai mult a “bantuit” standurile diverselor expozitii decat suprafetele de bitum ale autostrazilor americane.

    Macar a facut-o cu folos: potrivit informatiilor furnizate de proprietar, ea a fost mai fotografiata decat o vedeta de la Hollywood si, dincolo de aparitiile in numeroase reviste de specialitate, a fost “calarita” si de catre Jay Leno.

    Asadar, e de la sine inteles ca nu avem de-a face cu o lucrare artizanala terminata in 2 ore; mai mult, vanzatorul specifica faptul ca este vorba despre un proiect pornit de la zero.

    Pana si vopseaua folosita la finisarea exteriorului are aceeasi nuanta cu cea utilizata la monoposturile Ferrari de Formula 1, astfel incat fetele se vor fi atrase de ea (si, evident, viitorului proprietar) ca albinele de miere. Grabeste-te, mai sunt cinci zile de licitat...

    Vizualizari: 1208
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »