rss

Video: Presedintele Ferrari a impotmolit un California in timpul unei ceremonii

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, Luca di montezemolo, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ferrari a dorit sa sarbatoreasca finalul unui nou sezon de motorsport in stil mare, in Valencia, odata cu ultima etapa a Ferrari Challenge Pirelli Trophy si Shell Ferrari Historic Challenge. Numai ca evenimentul a luat o turnura ingrata pentru constructorul italian, dar amuzanta pentru spectatori, cand chiar presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a reusit sa impotmoleasca un California in pietrisul fin de la marginea circuitului spaniol.

    Incidentul s-a petrecut cand di Montezemolo executa un tur de onoare cu un Ferrari California in care se mai aflau Fernando Alonso si Felipe Massa, cei doi piloti cu care Scuderia va ataca sezonul viitor de Formula 1.

    Italianul a hotarat sa paraseasca pista pentru o clipa, decizie ce s-a dovedit extrem de neinspirata: rotile din spate ale lui California au zgarmat in van nisipul si, in loc sa iasa, masina mai rau s-a adancit. Degeaba au impins, umar la umar cu comisarii de cursa, Alonso si Massa, supercar-ul nu a vrut sa se urneasca.

    In cele din urma, cei trei au fost salvati de un alt automobil, tot un Ferrari California, trimis de urgenta sa-i recupereze.

    Vizualizari: 1310