rss

Video: Ferrari 458 Italia, prezentare detaliata

  1. 20/08/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, ferrari 458 Italia

V-am impartasit in nenumarate randuri ceea ce face atat de special noul Ferrari 458 Italia. Acum venim cu un clip publicat de “fabrica de visuri” de la Maranello, in care sunt detaliate atat aspectele de design, cat si cele tehnice si aerodinamice.

Vorbesc cu pasiune despre super-sportivul 458 Italia, Dany Bahar, Director Marketing si Roberto Fedeli, Director Tehnic.

Potrivit spuselor acestora, Ferrari 458 Italia a fost construit pentru senzatii maxime atat pe sosea, cat si pe pista.  Transmisia semi-automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj este imprumutata de la California, franele sunt ceramice, iar sistemul de injectie directa ajuta la o economie semnificativa de combustibil. Astfel, cifrele oficiale ne arata emisii de 320 g/km si un consum mixt de 13,7 l/100 km.

Performantele dinamice sunt posibile si datorita materialelor folosite, precum aluminiul, magneziul si fibra de carbon, care mentin o greutate scazuta a bolidului de la Maranello. Mai mult, bolidul realizeaza sprintul 0-100 km/h in 3,4 secunde si atinge viteza de top de 325 km/h.

Aceste detalii fac din 458 Italia un model complet nou in ceea ce priveste designul, motorul, aerodinamica, manevrabilitatea si plansa de bord.

Vizualizari: 1900