rss

Servieta din fibra de carbon de la Schedoni

  1. 11/05/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Schedoni
    Vezi toate fotografiile (3)

    Stiu ca la prima vedere pare doar o valiza de fite, insa servieta din pozele alaturate reprezinta ceva mai mult. Fabricata de Schedoni, aceasta este realizata din fibra de carbon captusita cu piele fina.

    De ce carbon? In primul rand pentru ca este un material foarte folosit in Formula 1, a explicat Simone Schedoni, si abia pe urma pentru faptul ca este usor si rezistent. Iar pretul de 3.300 euro este corect, avand in vedere ca procesul de fabricatie este unul extrem de complex, fiind produse maximum 3 serviete pe saptamana.

    Din aceeasi gama, Schedoni mai ofera doritorilor o valiza care include un set de table cu piese confectionate din titan, la un pret, evident, destul de piperat: 4.300 euro.

    Schedoni are o experienta de 125 de ani in domeniul pielariei si este cunoscuta in special pentru valizele pe care le confectioneaza pentru Ferrari, Maserati si Lamborghini, oferite optional la cumpararea oricarui model. In plus, de peste doua decenii, compania cu sediul in Modena "imbraca" scaunele monoposturilor Ferrari care alearga in Formula 1.

    Vizualizari: 1521