rss

S-a deschis primul magazin Ferrari din Grecia

  1. 25/11/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, magazin
    Vezi toate fotografiile (3)

    Primul magazin Ferrari in Grecia a fost inaugurat pe 23 Noiembrie în inima Atenei, pe strada Kolokotroni.

     

    O selectie speciala de Ferrari-uri, aliniate in fata magazinului, au incadrat ceremonia de taiere a panglicii si i-a primit pe Massimiliano Ferrari, Teodor N. Charagionis si Giancarlo Fisichella, pilotul Ferrari care a inaugurat oficial magazinul.

     

    Situat intr-o cladire istorica a orasului, cu o suprafata de aproximativ 300 mp, magazinul Ferrari este impartit pe doua etaje, cu sase ferestre ce ofera o priveliste fascinanta a experientei Ferrari chiar din strada.

     

    Dezvoltat in intregime de Studio Iosa Ghini, conceptul este mai mult un omagiu adus istoriei si spiritului Ferrari. Magazinul va oferi o gama larga de produse din gamele Calutului Cabrat pentru proprietarii de GT, precum si pentru entuziastii si fanii Ferrari.

     

    Magazinul Ferrari din Atena se alatura celorlalte prestigioase locatii din intreaga lume: Milano, Roma, Venetia (Italia), Londra (Marea Britanie), Barcelona (Spania), San Francisco si Miami (SUA), Macao (China) si Dubai (EAU) - cea mai mare din lume, inaugurata in aceasta luna.

     

    Planul de dezvoltare Ferrari include deschiderea a mai mult de 50 de magazine in urmatorii doi ani, in Europa, America si Orientul Mijlociu si Indepartat.

     

    Vizualizari: 1578
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »