rss

Raikkonen ar putea reveni la McLaren

  1. 31/08/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Formula 1, Kimi raikkonen, Mclaren mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Zvonurile referitoare la venirea lui Fernando Alonso la Ferrari par sa se adevereasca: Kimi Raikkonen a recunoscut ca isi cauta alta echipa. Finlandezul a admis recent ca ar putea parasi Ferrari la finele acestui sezon, astfel clarificandu-se si problema pilotului ce va fi inlocuit de catre Alonso.

    Desi se spunea ca Raikkonen va parasi Marele Circ in favoarea raliurilor clasice, pilotul Scuderiei a afirmat ca, orice s-ar intampla, va ramane in Formula 1. "Daca, pentru un motiv oarecare, nu mai sunt la Ferrari sezonul urmator, stiu ca am un loc la alta echipa. Nu este o problema, alte echipe ma vor", a spus el pentru Daily Telegraph.

    Se presupune ca intre finlandez si echipa italiana ar putea avea loc o despartire amiabila, dar Scuderia tot va fi nevoita sa plateasca milioane bune ca despagubire deoarece Kimi Raikkonen a semnat deja si pentru anul competitional 2010.

    "Sunt prea tanar ca sa ma retrag. Am un contract cu Ferrari si pentru sezonul urmator. Daca nu vroiam sa mai concurez, nu semnam, nu?", a mai spus fostul Campion Mondial.

    Una dintre edchipele la care ar putea ajunge Kimi Raikkonen este chiar McLaren Mercedes, echipa pentru care a mai concurat intre 2002 si 2006. Anglo-germanii se gandesc serios sa renunte la serviciile lui Heikki Kovalainen, pe care nu il considera destul de competitiv in cursa si astfel Kimi ar gasi un volan liber.

    Vizualizari: 1020
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »