rss

Parcul de distractii Ferrari se va deschide in 2010

  1. 02/11/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ferrari World Abu Dhabi, programat pentru deschidere in 2010, este primul parc de distractii indoor Ferrari din lume si cel mai mare punct de atractie de acest gen.

     

    Parcul de distractii Ferrari va fi o experienta multi-senzoriala intensa si obligatorie pentru entuziasti, fani si, de ce nu, familii. Parcul aduce un omagiu pasiunii, excelentei, performantei si inovatiilor tehnice pe care Ferrari le-a atins de-a lungul anilor pana la ceea ce reprezinta astazi. Constructia are un acoperis gigant, elegant, de culoare rosie, direct inspirat de formele unui model Ferrari GT. Acesta acopera cei 200.000 m2 ai parcului si poarta cel mai mare logo Ferrari creat vreodata (65m X 48,5m).

     

    Ferrari World Abu Dhabi va gazdui o serie de atractii, inclusiv plimbari pentru copii de toate varstele, pentru o experienta Ferrari completa. Cei prezenti se vor bucura de peste 20 de atractii, fiecare conceputa pentru a aduce la viata o alta particica a povestii Ferrari, inclusiv cel mai rapid rollercoaster din lume, in care se ating viteze de peste 200 km/h, cu scopul de a crea senzatia de a fi intr-o masina Ferrari F1. De asemenea, vizitatorii vor avea parte de adrenalina prin intermediul experientei “G-force” (forta gravitationala) prin urcarea la 62 de metri inaltime prin acoperis si apoi coborarea brusca.

     

    Parcul este situat pe Yas Island - stabilit sa devina o destinatie turistica la nivel mondial, cu o gama larga de posibilitati de cazare si facilitati de divertisment - pe partea de nord-est a taramului Abu Dhabi. Abu Dhabi, situat la intersectia dintre Europa, Asia si Africa, a fost ales locul ideal pentru a construi parcul tematic Ferrari, sporturile cu motor fiind extrem de populare in Emiratele Arabe Unite. Ferrari World Abu Dhabi va oferi o experienta unica si intensa, alaturi de o mare varietate de delicatese italianesti si, desigur, multe optiuni de shopping (2.125 m2 de magazine dedicate Ferrari).

     

    Parcul este detinut de Aldar Properties PJSC, o societate de management si investitii din Abu Dhabi, si este situat la 10 minute de mers cu masina de la Aeroportul International Abu Dhabi, 30 de minute de oras si 50 de minute de Dubai.

     

    Constructia are 45 m inaltime (cel mai inalt punct atinge 48 m) si a necesitat 35.000 de tone de otel pentru realizarea structurii.

     

    Site-ul oficial al parcului de distractii Ferrari este https://www.ferrariworldabudhabi.com/ .

     

    Vizualizari: 1822