rss

Paolo Martin reinvie conceptul Modulo prin Ferrari Enzo Modulo II

  1. 25/01/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari Enzo Modulo II, Paolo Martin
    Vezi toate fotografiile (2)

    Va mai amintiti de conceptul Ferrari Modulo prezentat de Pininfarina la Salonul Auto de la Geneva din 1970? Ei bine, designerul Paolo Martin a realizat o noua interpretare a acelui concept, pornind de la schitele creatiei de acum 4 decenii.

    Primul Modulo creat de Martin avea la baza un model de curse Ferrari 512 S, iar designul nu avea nimic in comun cu modelele vremii.

    "Am observat recent ca Ferrari Modulo se bucura, inca, de atentie si au existat mai multe tentative de reinterpretare a sa. M-am simit onorat sa vad ca, dupa atata timp, Modulo inca reuseste sa starneasca emotia. M-am simtit putin provocat si stimulat, am luat un desen din 1967 si l-am refacut bazandu-ma pe un sasiu de Ferrari Enzo dar pastrand acelasi spirit", a explicat Paolo Martin, designer ce s-a aflat pentru multe decenii in slujba carosierului italian Pininfarina.

    Dar, din pacate pentru designerul italian, si aceasta ultima abordare a lui Modulo pare, ca si prima, de altfel, mult prea radicala pentru a putea intra in productia de serie.

    Vizualizari: 1331
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »