rss

Oficial: Alonso va concura pentru Ferrari in 2010

  1. 01/10/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: feranando alonso, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)


    Zvonurile pot inceta in cele din urma, dupa ce Ferrari a confirmat astazi semnarea unui acord de 3 ani ani cu Fernando Alonso.

    "Scuderia Ferrari anunta ca a ajuns la un acord cu pilotul Fernando Alonso. Acordul se refera la trei sezoane de curse, incepand din 2010 ", se arata intr-un comunicat de presa emis de Ferrari.

    "Sezonul viitor va concura pentru Ferrari pilotul Felipe Massa alaturi de Fernando Alonso, cu Giancarlo Fisichella, in rol de pilot de rezerva
    . Kimi Räikkönen va parasi echipa la finalul acestui sezon, dupa incheierea unui parteneriat fructuos” se mentioneaza in acelasi comunicat.

    "Suntem mandri sa primim in echipa noastra un alt pilot invingator care si-a demonstrat talentul incredibil prin castigarea a doua titluri mondiale pana in acest moment", a precizat Stefano Domenicali, seful Scuderia  Ferrari care, de asemenea, a vrut sa-i multumesca lui Raikkonen pentru contributia sa la istoria Ferrari.

    "Desigur, dorim sa-i multumim lui Kimi pentru tot ce a facut in timpul petrecut la Ferrari: in primul an el a reusit sa castige titlul mondial, marcandu-si contributia la istoria Ferrari. De asemenea, el a jucat un rol vital in castigarea titlurilor mondiale din 2007 si 2008. Intr-un sezon dificil ca acesta a demonstrat ca are un talent extraordinar cu mai multe rezultate bune, inclusiv o victorie grozava la Spa. Suntem siguri ca vom avea parte si de alte momente bune impreuna in ultimele trei curse ale sezonului"  a adaugat Domenicali.

    “De comun acord, am hotarat  sa reziliem contractul  pana la finalul sezonului 2010 cu un an inainte de termen. Sunt foarte trist sa parasesc o echipa in care am petrecut trei ani extraordinari, pe parcursul carora am castigat multe curse. Impreuna cu Ferrari am castigat 50% din titlurile mondiale in aceasta perioada si am obtinut titlul pilotilor in 2007. Acesta a fost obiectivul meu de la inceputul carierei. Intotdeauna m-am simtit ca acasa cu toata lumea de aici si voi avea multe amintiri placute", a precizat Kimi Raikkonen.

    Vizualizari: 926
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »