rss

Noi detalii despre Ferrari 599 Hybrid

  1. 08/02/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: 599, Ferrari, Geneva, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noi detalii despre Ferrari 599 concept hibrid, care va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva au fost dezvaluite de catre presedintele companiei, Amedeo Felisa.

    Felisa a dezvaluit ca un prototip pentru testare exista de acum un an, al carui consum de combustibil este cu aproximativ 25% mai scazut decat modelul standard.

    Cu toate acestea, tehnologia hibrid adauga aproximativ 80 kg masinii standard si este putin probabil sa fie implementata pe un model Ferrari de productie in urmatorii cinci ani.

    "Tehnologia nu este gata", a spus el. "Furnizorii nu sunt gata. Totul este subdezvoltat. Exista o multime de lucruri de facut. Nu ne-am decis inca cand va fi introdusa. Acesta va fi în jur de 2015, dar nu mai devreme de cinci ani”, a declarat Felisa.

    El a adaugat ca membrii echipei F1 de anul trecut care au dezvoltat KERS au fost realocati in departamentul de dezvoltare al tehnologiei ecolologice.

    Felisa, de asemenea, a reiterat faptul ca 599 va fi folosit pentru a prezenta tehnologia hibrid insa nu va fi prima masina din gama Ferrari care va dispunde de tehnologia hibrid. Sistemele in curs de dezvoltare s-ar potrivi pe toate masinile Ferrari, indiferent daca sunt alimentate de V8 sau V12.

    Vizualizari: 1152