rss

Massa nu promite ca va ramane la Ferrari

  1. 08/02/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Felipe massa, Ferrari, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta la Ferrari, Fernando Alonso a afirmat ca vrea sa isi incheie cariera la aceasta echipa. Nu de aceeasi parere este si Felipe Massa, brazilianul care alearga pentru Calutul Cabrat din 2006 declarand recent pentru cotidianul italian Corriere dello Sport ca nu poate face nicio promisiune de acest gen.

    "Am 28 de ani. Cum as putea sa promit ceva? Alonso are dreptate cand spune ca este improbabil sau chiar imposibil sa parasesti Ferrari pentru a merge la o echipa mai buna. Ma simt ca acasa aici, dar vreau sa mai concurez multi ani", a spus Massa.

    Totodata, pilotul care a ratat a doua jumatate a sezonului trecut dupa un grav accident petrecut in calificarile din Ungaria a spus ca se discuta deja despre prelungirea contractului sau scadent la finele lui 2010, negand in acelasi timp pericolul numit Valentino Rossi - motociclistul italian a efectuat de curand (din nou) cateva tururi la volanul unui monopost Ferrari. "Pentru Valentino este 90% distractie si 10% dorinta de a afla daca ar putea avea un viitor in competiile auto. Dar, la varsta lui, nu este deloc usor sa o iei de la capat", a comentat Felipe Massa.

    Vizualizari: 1014