rss

Lotus va avea un nou director de design

  1. 16/12/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Design, Lotus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lotus a anuntat numirea lui Donato Coco ca Director de Design incepand cu 4 ianuarie 2010. In acest rol nou creat, italianul Donato va conduce toate activitatile Lotus Design pentru Lotus Cars si Lotus Engineering.

     

    Presedintele Lotus Design, Russell Carr va continua sa lucreze la ambele produse Lotus si la capitolul design, o zona care se dezvolta rapid in special pe pietele emergente din Asia.

     

    Dany Bahar, Director Executiv al Grupului Lotus a declarat: "Numirea lui Donato Coco ca Director de Design pentru Lotus accentueaza importanta design-ului pentru companie si consolideaza echipa deja talentata. Avem cativa ani plini in fata pentru ca lucram la un nou plan strategic de afaceri, care va include introducerea unei game noi de autoturisme Lotus si extinderea activitatii de design."

     

    Donato Coco a fost anterior Director de Design si Dezvoltare Ferrari si a lucrat la modelele Ferrari F430 Scuderia Coupe, Spider 16M, Ferrari California, 599XX si Italia F458. Inainte de Ferrari, Donato a lucrat pentru Automobile Citroen ajungand sa ocupe functia de proiectant-sef si a fost responsabil, printre altele, de Xsara, Picasso, C3, C3 Pluriel, C2, C1, ZX Paris Dakar si Xsara WRC.

     

    Donato Coco detine un master in design de automobile obtinut de la Royal College of Art, Londra, Anglia si va lucra la sediul Lotus din Hethel, Anglia.

     

    Vizualizari: 1024