rss

Fisichella va ramane la Ferrari si in 2010

  1. 04/09/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Giancarlo fisichella
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce ieri va anuntam ca Giancarlo Fisichella a semnat cu Ferrari pentru restul sezonului 2009, astazi revenim cu detalii.

    Potrivit oficialilor echipei italiene, Fisichella nu doar ca il va inlocui pe Luca Badoer, pilotul de teste caruia i s-a facut cadou locul lui Felipe Massa ca o recunoastere a meritelor sale la dezvoltarea monoposturilor, dar va ramane la Ferrari si in 2010, ca pilot de rezerva.

    Giancarlo Fisichella, in varsta de 36 de ani, si-a facut deja bagajele si s-a mutat la Maranello, pentru a pregati alaturi de noua sa echipa ultimele cinci curse ale sezonului.

    "Va fi pilotul de rezerva in 2010. Ne-am gandit ce rol ar putea juca in echipa in viitorul apropiat, luand totodata in considerare vasta lui experienta", a spus Stefano Domenicali, boss-ul Scuderiei.

    Iata ca, avand in vedere varsta sa destul de inaintata pentru un pilot de Formula 1, Giancarlo Fisichella este foarte aproape sa-si incheie cariera la Ferrari, dupa ce toata viata a visat sa concureze pentru Calutul Cabrat.

    Vizualizari: 894