rss

Fisichella a semnat cu Ferrari!

  1. 03/09/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Ferrari, Force india, Formula 1, Giancarlo fisichella
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a negat vehement o asemenea mutare, iata ca Force India a anuntat astazi ca l-a lasat sa plece pe Giancarlo Fisichella la Ferrari pentru restul sezonului.

    Asadar, Luca Badoer, cel care il inlocuise initial pe accidentatul Felipe Massa, ca reveni la functia sa obisnuita, pilot de teste, in timp ce veteranului Giancarlo i se mai da o sansa la o echipa de top.

    "Ii sunt foarte recunoscator lui Vijay Mallya pentru ca mi-a dat voie sa plec si sa profit de aceasta oportunitate", a spus pilotul italian. "Este un vis devenit realitate sa pilotez pentru Ferrari. Sper ca la revenirea mea la Force India voi putea sa ajut echipa sa creasca si sa isi indeplineasca si ei, astfel, propriile lor ambitii. Au aratat ca sunt o echipa competitiva si le urez mult succes in continuare".

    Felipe Massa, accidentat serios in antrenamentele efectuate inaintea Marelui Premiu al Ungariei, va reveni in echipa abia in sezonul 2010, iar Luca Badoer, cel care a luat startul in locul sau la Valencia si Spa Francorchaps, a fost inlaturat din cauza rezultatelor extrem de slabe. Astfel, drumul a ramas liber pentru Giancarlo Fisichella, care prin pole-position-ul si locul 2 in cursa obtinute in Marele Premiu al Belgiei a aratat ca, desi se apropie de varsta retragerii, inca este competitiv.

    "Giancarlo si reprezentantii sai m-au abordat ieri si mi-au vorbit despre oferta celor de la Ferrari. Pentru orice pilot italian, sa piloteze pentru Ferrari este un vis, iar el nu face exceptie. Nimeni n-ar trebui sa se opuna implinirii unui vis", a explicat indianul Vijay Mallya, team principal la Force India, motivele pentru care s-a decis sa rupa contractul cu Giancarlo Fisichella.

    Locul italianului la Force India va fi luat de Antonio Liuzzi, actualul pilot de teste.

    Vizualizari: 899
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »