rss

Ferrari P4/5 intra in lumea curselor?

  1. 29/09/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Enzo, Ferrari, Nurburgring, P4/5 Competizione, Pebble Beach
    Vezi toate fotografiile (2)

    Va mai amintiti de P4/5, Ferrari-ul Enzo remodelat de Pininfarina astfel incat sa semene cu legendarul model de curse P4? De la debutul sau au trecut vreo trei ani, insa masina – pentru care proprietarul James Glickenhaus a trebuit sa scoata din buzunare aproape 4 milioane de $ – este la fel de spectaculoasa azi pe cat a fost in ziua premierei.

    Si este pe cale sa devina si mai spectaculoasa, avand in vedere posibila participare la viitoarea cursa de la Nurburgring!

    James Glickenhaus a vorbit despre asta pe formul FerrariChat.com, unde a mentionat ca planul sau este sa construiasca o versiune de curse a lui P4/5 in stare sa participe la celebra competitie de 24 de ore.

    Evident, misiunea nu este deloc una usoara, insusi proprietarul minunatului Enzo unicat admitand ca sunt foarte multe probleme de rezolvat inainte sa-si vada visul cu ochii. Cert este ca bolidul – botezat deja P4/5 Competizione – va avea la baza o masina cu totul noua si nu va rezulta din modificarea lui P4/5.

    Asadar, puteti sta linistiti – sansele ca vedeta concursului de eleganta Pebble Beach din 2006 sa fie facut praf in cine stie ce viraj sunt nule. Cat despre cele ale lui P4/5 de a castiga cursa, ele stau in mainile unui sponsor. Sau, cel putin, asa zice Glickenhaus.

    Vizualizari: 1189