rss

Ferrari F70: informatii noi

  1. 26/11/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Enzo, f70, Ferrari, Hypercar, Maranello
    Vezi toate fotografiile (1)

    Au trecut vreo sase ani de la lansarea lui Ferrari Enzo, iar in tot acest timp adversarii traditionali – sau nu – ai marcii din Maranello nu numai ca au recuperat terenul pierdut, dar au si depasit-o in top-ul hypercar-urilor.

    Fiti fara griji insa, fani ai calutului cabrat – Ferrari pregateste in secret un nou bolid. Sau, ma rog, intr-un relativ secret...

    Desi pana la lansarea sa vor mai trece vreo doi ani, stim deja ca masina – cunoscuta sub numele de cod F70 – va fi masiv influentata de programele FXX si Millechili (foto).

    Asta inseamna ca va fi foarte usoara, foarte sofisticata, foarte puternica si, bineinteles, foarte rapida, chiar daca, din cate se pare, nu va avea un V12 sub capota. Mai degraba, F70 va fi animat de un V8 biturbo nou-nout de vreo 650 CP, ce-i va permite sa ajunga la 100 km/h in trei secunde si la o viteza maxima de aproximativ 370 km/h.

    Minunat... mai ales daca esti fan McLaren si iti dai seama ca lui Ferrari i-a luat vreo doua decenii sa produca o masina la fel de rapida ca F1...

    Vizualizari: 1443