rss

Ferrari 599 HGTE, editie speciala pentru chinezi

  1. 06/10/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: 599 HGTE China Limited Edition, 599XX, China, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (5)

    China este la ora aceasta tot atat de importanta pentru producatorii de masini de lux pe cat este oricare dintre pietele Orientului Apropiat (sau cea din Statele Unite), astfel incat nu trebuie sa ne mire faptul ca Ferrari s-a decis sa creeze o versiune 599 HGTE dedicata Tarii Marelui Zid.

    Doar 12 unitati vor fi produse, toate realizate in colaborare cu artistul chinez Lu Hao.

    Cu ce se diferentiaza un 599 HGTE obisnuit de cel din imagini? Ei bine, fotografiile vorbesc de la sine, iar daca acel turometru inscriptionat cu ideograme antice nu te impresioneaza, nimic altceva nu o va face.

    Programul de personalizare nu s-a limitat insa doar la componenta care anunta viteza de rotatie a arborelui cotit, implicand atat butonul de start al motorului (colorat intr-un verde specific pietrei de jad), cat si setul de genti oferit de Ferrari odata cu masina (pe care se poate urmari o harta a Drumului Matasii).

    La exterior, orice fan va putea remarca culoarea Rosso Fuoco si plafonul gri asemanator cu cel al agresivului 599XX, inca doua motive suficient de solide pentru ca italienii sa anunte un pret imposibil de achitat pentru 99,99% din locuitorii Chinei.

    Noroc ca cei 0,01% ramasi sunt de vreo zece mii de ori mai multi decat numarul de modele 599 HGTE China Limited Edition planificate a fi construite, astfel incat liderii din Maranello nu trebuie sa-si faca griji ca vor ramane cu ele nevandute.

    Vizualizari: 1235
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »