rss

Ferrari 458 Italia, imagini cu interiorul

  1. 27/08/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, ferrari 458 Italia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Casa de vis din Maranello a dezvaluit putin cate putin noul supercar 458 Italia, inlocuitorul lui F430. Au prezentat insa aspectul exterior, detaliile tehnice, lasand interiorul la final. Acum Ferrari vine cu un nou set de imagini care ilustreaza masina ce urmeaza a fi admirata live la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

    Cel mai asteptat detaliu il reprezinta consola centrala. Astfel, tabloul de bord 458 Italia beneficiaza de sistemul de asistenta dinamica VDA care monitorizeaza parametrii de functionare a motorului, cutia de viteze si franele.

    Tehnologia VDA pune la dispozitia clientului trei setari posibile (Race, CT off si CTS off) care permit identificarea conditiilor de drum si adaptarea tinutei masinii la acestea.

    Tabloul de bord este defapt impartit in doua. Pe partea din stanga se pot observa butonul Cruise Control si panoul de instrumente adiacent ecranului TFT cu interfata de computer.

    Pe dreapta avem de-a face cu vitezometrele digitale, conexiunea Bluetooth si camera de luat vederi pentru parcarea cu spatele.

    Vizualizari: 2707
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »