rss

Fabrica de zvonuri: Schumacher, in carti pentru monopostul lui Massa

  1. 28/07/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    In timp ce presa spaniola vorbeste despre o trecere a lui Fernando Alonso la Ferrari, pentru a-i lua locul accidentatului Felipe Massa, presa italiana lanseaza bomba revenirii lui Michael Schumacher la volanul monopostului ramas fara pilot.

    "Ar fi gresit sa spunem acum da sau nu revenirii sale", a spus Stefano Domenicali pentru cotidianul german Der Tagesspiegel, alimentand, astfel, zvonurile.

    "Ferrari are nevoie de Michael Schumacher", a titrat cu litere de-o schioapa La Gazzetta dello Sport. Potrivit mass-mediei din aceeasi tara, Schumi, acum in varsta de 40 de ani, nu exclude nici el posibilitatea unei reveniri temporare. In ciuda zvonurilor multiple, germanul nu a facut insa niciun comentariu legat de posibilitatea de a pilota din nou un monopost Ferrari. In plus, Corriere della Sera noteaza ca septuplul Campion Mondial nu este complet refacut in urma accidentului de motocicleta pe care la suferit cu multe luni in urma.

    Evident, "bomba" se poate dovedi in final o simpla bula de sapun, avand in vedere ca presa din Cizma a mai enumerat si alti posibili inlocuitori pentru Felipe Massa. Astfel, Nico Hulkenberg ar putea ajunge intro masina Ferrari gratie managerului sau, Willi Weber, acelasi care se ocupa si de destinele sportive ale lui Michael Shumacher.

    Pe lista jurnalistilor italieni se mai afla Fernando Alonso, Sebastien Bourdais si Nelson Piquet, dar si cei doi piloti de teste ai Scuderiei, Marc Gene si Luca Badoer. Si, ca si cum atatea nume n-ar fi de ajuns, Corriere dello Sport l-a mentionat in paginile sale pe Mirko Bortolotti, adolescentul italian Campion in Formula 3. Acesta a testat iarna trecuta pentru Ferrari, doborand chiar recordul pilotilor Calutului Cabrat pe circuitul de la Fiorano!

    Desi Michael Schumacher pare preferatul italienilor, zvonurile trebuie privite cu oarecare neincredere, in special daca ne gandim de cate ori germanul a mai fost "legat" de o intoarcere la volanul unui monopost de Formula 1, dar revenirea nu s-a produs. 

    Indiferent cine va fi "castigatorul", Stefano Domenicali a declarat ca decizia va fi anuntata in cursul acestei saptamani. Asadar, sa asteptam...

    Vizualizari: 845