rss

Fabrica de zvonuri: Ferrari pregateste un concept 599 GTB hibrid

  1. 24/12/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: 599 gtb, 599 GTB hibrid, Concept, Ferrari, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Moda eco nu ii ocoleste nici pe fabricantii de supercar-uri, care se inghesuie, iata, sa dezvolte masini electrice sau hibride alaturi de toti marii sau micii producatori auto ai lumii. Ultimul pe lista noastra este Ferrari, despre care se zvoneste ca va aduce un concept hibrid la Salonul Auto de la Geneva de anull viitor.

    Modelul convertit va fi un 599 GTB, la al carui motor V12 ii va fi alaturata o unitate electrica si care va fi prezentat sub forma de concept. In plus, conceptul hibrid Ferrari 599 GTB va beneficia de pe urma tehnologiei Kinetic Energy Recovery System pe care Scuderia a dezvoltat-o in Formula 1 de-a lungul sezonului 2009.

    Hibridul italienilor va folosi baterii litiu-ion pentru alimentarea motorasului electric, acesta urmand sa fie pozitionat pe puntea spate. Aceasta combinatie va livra cuplul maxim inca de la... 0 rpm si intreg pachetul va ajuta la reducerea consumului cu pana la 35%, se arata intr-un articol publicat in revista Quattroruote.

    Nu se cunosc alte detalii, nici macar nu suntem siguri daca nu cumva totul este doar o inventie, dar in revista italiana se mai arata ca acumulatorii se incarca atunci cand masina franeaza sau decelereaza, intocmai ca in F1 (sistemul KERS), insa pentru mai multe informatii nu ne ramane decat sa asteptam...

    Vizualizari: 1112
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »