rss

Este oficial: Schumacher il va inlocui pe Massa

  1. 30/07/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Massa, Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Michael Schumacher a anuntat miercuri ca asteapta cu interes provocarea de a-l inlocui pe colegul sau de echipa, Felipe Massa, la viitorul Grand Prix.

     

    "M-am intalnit in aceasta dupa-amiaza cu Stefano Domenicali si Luca di Montezemolo si am hotarat sa ma pregatesc pentru a alerga in locul lui Felipe," a declarat pilotul german de 40 de ani, care s-a retras in anul 2006.

     

    Schumacher a inchis casca dupa ce a detinut recordul mondial de sapte ori si a castigat 91 de Grand Prix-uri si insista asupra faptului ca nu a regretat niciodata decizia retragerii.

     

    "Desi este adevarat ca Formula 1 a fost un capitol inchis pentru mine cu mult timp in urma, este, de asemenea adevarat ca, din motive de loialitate pentru echipa, nu pot ignora (aceasta) nefericita situatie", a adaugat el.

     

    Si Ferrari a confirmat aceasta decizie. Echipa italiana a spus ca Schumacher va intra in echipa ca alternativa a lui Massa si ca urmeaza un program de pregatire pentru german, care la inceputul acestui an a suferit o leziune la gat intr-un accident de motocicleta, in timpul unor teste.

     

    Declaratia Ferrari

     

    Scuderia Ferrari Marlboro intentioneaza sa-l puna pe Michael Schumacher in masina lui Felipe Massa pana cand soferul brazilian va fi putea pilota din nou. Michael Schumacher a spus ca este pregatit si, in urmatoarele cateva zile, va urma un program special de pregatire la finalul caruia confirmarea asteptarilor va fi data la cursa de pe 23 august.

     

    Vizualizari: 778