rss

Aston Martin se alatura lui Ferrari si Nissan cu un magazin la Nurburgring

  1. 20/07/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Aston Martin, magazin, Nurburgring
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nurburgring a fost mult timp un loc de pelerinaj pentru iubitorii de Motorsport, insa in ultima perioada circuitul s-a transformat in destinatie cu vanzare pentru fanii din lumea intreaga. Aston Martin se alatura lui Ferrari si Nissan, deschizand un magazin la Nurburgring.

    Prin dezvoltarea acestui aspect s-a urmarit ca circuitul sa devina mai mult decat o destinatie a vitezei, oferind pe tot parcursul anului agrement si magazine pentru pasionati. Aparitia lui Aston Martin marcheaza incursiunea sa pe o piata de desfacere dedicata produselor sale.

    "Acest circuit, atat de bogat in istorie, este perfect pentru testatarea terenului in ceea ce priveste masinile noi", a declarat presedintele Aston Martin, Dr. Ulrich Bez. "In fiecare vizita la Nurburgring am simtit un sprijin extraordinar din partea fanilor care au aratat o mare afectiune pentru marca noastra. Speram ca deschiderea magazinului Aston Martin, aici la Nurburgring sa ofere acestor sustinatori sansa de se apropia mai mult de marca noastra”, a continuat oficialul.

    Urmand exemplul magazinului Ferrari,
    Aston Martin a situat magazinul, care masoara 2.582 metri patrati, in centrul Grand Ring Boulevard.  Punctele de vanzare includ intreaga coelctie Aston Martin, inclusiv articole de moda, accesorii, genti de bagaje, precum si cadouri de lux sau gama Aston Martin 007.

    Vizualizari: 984