rss

Alonso, la Ferrari pentru urmatorii 5 ani?

  1. 30/06/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, Fernando Alonso, Ferrari, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din aceasta toamna, 11 septembrie ar putea avea o dubla conotatie istorica: ziua in care America a fost indoliata de atacul terorist si, mai nou, ziua cand cel mai bine pazit secret din ultima perioada a Formulei 1 va deveni public.

    Speculatiile conform carora Fernando Alonso se va alatura echipei Ferrari fac de mult timp deliciul fanilor si al presei, dar niciodata nu s-a stiut cu adevarat daca este vreo farama de adevar in toata aceasta poveste. Acum, "zvonistii" inainteaza o noua ipoteza: cu ocazia Marelui Premiu de la Monza, Italia, Ferrari va anunta incheierea unui contract cu pilotul spaniol.

    Potrivit cotidianului iberic Diario AS, Fernando Alonso ar fi semnat deja o intelegere pe cinci ani cu Ferrari, urmand sa concureze pentru echipa italiana inca din prima cursa a sezonului 2010.

    Conform aceleiasi surse, team-ul italian nu a decis, inca, cine va pleca pentru a-i face loc fostului Campion Mondial: Kimi Raikkonen sau Felipe Massa? Dupa cum arata clasamentul in acest moment, cu Massa la 6 puncte in fata lui "Iceman" si avand in vedere rezultatele de anul trecut, as zice ca finlandezul trebuie sa isi caute de lucru...

    Vizualizari: 881