rss

Alonso: Ferrari F10 este cea mai buna masina din cariera mea

  1. 22/02/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F1, F10, Fernando Alonso, Ferrari F1, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi Jenson Button a fost inregistrat cu cel mai bun timp in testele de la Jerez, Fernando Alonso se arata foarte increzator in monopostul Ferrari pe care il piloteaza si spune ca acesta nu a aratat, inca, tot ce poate.

    Cel mai bun timp scos de spaniol este cu 1,5 secunde mai slab decat cel al campionului in exercitiu, dar asta nu l-a impiedicat pe Alonso sa declare pentru cotidianul AS: "Nu avem motive sa fim pesimisti". Campion Mondial in 2005 si 2006 cu Renault, pilotul de 28 de ani a spus ca "Ferrari F10 este cea mai buna masina pe care am avut-o vreodata".

    "Red Bull, McLaren si Renault s-au grabit sa-si arate cartile, in timp ce noi inca le ascundem pe ale noastre. Daca pilotam pentru alta echipa m-as fi uitat dupa Ferrari, pentru ca totul a mers foarte bine pana acum", a spus ibericul.

    Fernando Alonso a lasat sa se inteleaga ca testele din Barcelona de saptamana viitoare ar putea arata adevarata ierarhie, intru-cat masinile vor fi mult mai apropiate de setarile si specificatiile finale.

    Vizualizari: 2912