rss

A fost lansata prima carte dedicata prototipurilor Ferrari cu motoare de 3 litri

  1. 04/11/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua carte de la Veloce Publishing - “Ferrari 312P & 312PB”, de Peter Collins si Ed McDonough – este prima dintr-o noua serie “Masini sport din toata lumea” si are ca subiect originea si istoria masinilor sport Ferrari cu motoare de 3 litri, pe care renumita firma italiana le-a proiectat si construit pentru a concura diferitele versiuni din Campionatul Mondial de masini sport, intre anii 1969 si 1973.

     

    Acest grup de automobile a inceput cu motorul V12 si a ajuns la utilizarea motorului Flat 12 utilizat la masina Ferrari participanta la actualul sezon de Grand Prix.

     

    Cartea include istoria de dezvoltare, precum si a competitiilor la care au participat aceste masini, cu o listă completa a tuturor evenimentelor si numerelor de sasiu individuale. Cu 100 de imagini contemporane, unele unice si chiar nemaivazute pana acum, aceasta este povestea unor vremuri mari din istoria motorsportului.

     

    Volumul de 128 de pagini constituie o lectura obligatorie pentru pasionatii de masini sport din lume si este disponibila in librariile din Marea Britanie (15,99 lire sterline) si SUA (29,95 dolari), precum si pe site-ul www.velocebooks.com.

     

    Vizualizari: 1363