rss

Ferrari F450, inlocuitorul lui F430, spionat in Italia

  1. 31/03/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F430, F450, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (3)

     

    Cu siguranta fanii Ferrari vor fi incantati sa vada aceste imagini-spion cu noul F450, primele astfel de poze cu viitorul inlocuitor in gama de la Maranello a actualului F430, ce au fost surprinse in momentul in care masina era urcata intr-un tir dupa o serie de teste efectuate langa Maranello.

    In ciuda prelatei care acopera jumatate din masina, se poate totusi observa ca noul model va avea aceeasi caroserie ca actualul F430, insa va beneficia de cateva modificari, cum ar fi prizele de aer laterale mai largi, care ajuta la racirea mai buna a motorului si a franelor, aripile mai evazate si, daca este sa ne luam dupa informatiile furnizate de cel care a realizat aceste fotografii, o evacuare dubla montata central in spoilerul fata.

    Pentru a putea concura de la egal la egal cu Lamborghini Gallardo, noul Ferrari F450 va primi un nou propulsor V8 de 4,5 litri - de unde si numele modelului - care va produce 500 CP si va putea fi conectat la aceeasi transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte vazuta si pe California, care va aduce un plus in comportamentul sportiv al masinii.

    De asemenea, noul F450 ar putea fi prima masina de serie care va beneficia de noua tehnologie KERS, folosita de monoposturile din Formula 1, care stocheaza energia produsa pe perioadele de franare si o transforma intr-un plus de cateva zeci de cai-putere pe care ii elibereaza pe perioadele de acceleratie.

    Noul Ferrari F450 va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar primele livrari vor fi facute in primavara lui 2010.

     

    Vizualizari: 1348