rss

Soferul unui Ferrari F430 a fost oprit pentru ca mergea prea incet

  1. 19/05/2009
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: F430 Spider, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa mai multe accidente cauzate de viteza excesiva, in care au fost implicate automobile Ferrari, iata ca va prezentam si o intamplare mai putin obisnuita... Soferul unui Ferrari F430 Spider a fost oprit de politie pentru ca mergea prea incet!

    Denis Evans, un afacerist britanic in varsta de 58 de ani, a fost tras pe stanga in Tara Galilor pe motiv ca rula cu 40 km/h intr-o zona in care legea prevede o viteza minima obligatorie de 65 km/h.

    "Am ramas cu gura cascata cand am auzit ca m-a oprit pentru ca mergeam cu viteza prea mica. Drumul este plin de gropi si in zona sunt foarte multe oi care de multe ori se deplaseaza chiar pe drum. In aceste conditii, am crezut ca asta este viteza in care sunt in siguranta", a spus "infractorul".

    Politistul e explicat ca i s-a parut suspect ca cineva care are o masina capabila de peste 300 km/h merge atat de incet si s-a gandit ca Ferrari-ul ar putea fi furat. Neintelegerea a fost rezolvata repede si omul legii, convins ca Denis Evans este chiar proprietarul Ferrari-ului si, intradevar, aceasta era o viteza sigura in acele momente, i-a permis acestuia sa isi continue drumul. 

    Vizualizari: 1138
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »