rss

RM Auctions scoate la licitatie un Ferrari 250 GTO

 1. 05/02/2010
 2. Categoria: Ferrari
 3. Tags: 250 gto, Ferrari, Licitatie, RM Auctions
  Vezi toate fotografiile (5)

  In viata, ai tot atatea sanse sa parchezi langa un Ferrari 250 GTO pe cate ai sa sorbi un ceai cu omuletii verzi, iar momentele in care asemenea masini ajung sa fie scoase la licitatie sunt inca si mai rare.

  Acesta este si motivul pentru care tinem sa va informam ca RM Auctions va incerca sa vanda un 250 GTO prin intermediul unei licitatii private, multi specialisti asteptandu-se la o doborare a recordului mondial in ceea ce priveste pretul.

  Adevarul este ca nici nu prea ai de ce sa-i contrazici: bolidul, fabricat in 1963 si proprietate a lui Yoshino Matsuda din 1996 incoace, este unul dintre cele doar 36 de exemplare construite si... unul dintre foarte putinele (patru, mai precis) ce au primit caroseria modelului cu facelift, lansat in 1964.

  In al doilea rand, masina – numar de sasiu 4675GT – se lauda cu un palmares plin de victorii si podimuri obtinute de-a lungul carierei in motorsport, fiind totodata si una dintre vedetele incontestabile ale celor mai renumite concursuri de eleganta.

  Daca se va vinde, puteti fi siguri ca fericitul castigator va iscali un cec cu minimum sapte cifre. Iar atari sume vi se par exagerate, ganditi-va la asta: se zvoneste ca, intr-una dintre tranzactiile private, un Ferrari 250 GTO a fost instrainat in schimbul a 30 de milioane de $...

  Vizualizari: 1015