rss

Ipoteza: Volkswagen interesat de Ducati

  1. 16/10/2009
  2. Categoria: Ducati
  3. Tags: Ducati, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)


    Volkswagen a anuntat deja planurile sale optimiste de a deveni producatorul numarul unu pana in 2018 si, se pare ca strategia companiei de a-si atinge scopul ar putea include, de asemenea, preluarea producatorului de motociclete Ducati.

    Zvonurile care vorbesc de o potentiala achizitie a lui Ducati de catre Volkswagen nu sunt noi, marca germana exprimandu-si interesul pentru Ducati prima data in anii '80, cand producatorul de motociclete a trebuit sa faca fata unei situatii economice dificile.

    De aceasta data, se pare ca motivul principal este similar, de vreme ce Ducati se confrunta cu probleme financiare serioase.

    Chiar daca producatorul de motociclete nu a dat cifrele de vanzari oficiale, se pare ca Ducati se confrunta cu situatii economice dificile in toata lumea.

    Asemanator altor producatori, Ducati se lupta sa-si reduca pagubele aduse de recesiunea economica iar o intelegere cu Volkswagen ar fi cel mai simplu mod de a face acest lucru.

    Surse neoficiale sustin ca ideea unei posibile preluari a lui Ducati a fost emisa de Ferdinand Piech, seful consiliului de supraveghere al Volkswagen, la Salonul Auto de la Frankfurt, cand au fost expuse obiectivele de expansiune a companiei. C

    Cu toate acestea, el nu a mentionat numele brand-urilor care urmeaza sa fie achizitionate, zvonurile nefiind confirmate deocamdata.

    Vizualizari: 1078