rss

Daewoo pregateste un hibrid pentru 2011

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: Daewoo
  3. Tags: Chevrolet, Chevrolet Volt, Daweoo, gm daewoo, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul Daewoo Auto ar putea lansa primul model hibrid din istoria marcii, care ar urma sa intre in productia de serie cel mai tarziu in anul 2011.

    Cercetatori GM Daewoo, care face parte din grupul General Motors, si divizia Daewoo Auto & Technology a companiei coreene au demarat impreuna un proiect ce vizeaza construirea de vehicule ecologice, intre care si un hibrid. Oficialii Daewoo au ajuns la un acord de principiu cu sindicatul loocal pentru ca viitorul model electric sa fie produs chiar in Coreea de Sud.

    Desi nu s-a anuntat nimic oficial, se pare ca viitorul vehicul electric va beneficia de trenul de rulare hibrid al actualului Chevrolet Volt, pentru a reduce ast6fel costurile de productie.

    Compania GM Daewoo Auto & Technology s-a infiintat in octombrie 2002 si dispune de cinci situri de productie in Coreea de Sud, precum si o linie de asamblare un Vietnam. In 2008, GM Daewoo a comercializat in Coreea peste 1,9 milioane de unitati si produce in prezent vehicule si kit-uri care ajung in peste 150 de piete de pe sase continente.

    Vizualizari: 1916