rss

Special pentru italieni: Dacia Sandero Jeans si Sandero Stepway Gri Mat

  1. 29/03/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Italia, Sandero
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dacia a pregatit pentru piata din Italia doua editii speciale Sandero, denumite Sandero Jeans si Sandero Stepway Gri Mat. Anuntul a fost facut odata cu lansarea paginii oficiale de Facebook.

    Sandero Jeans, dupa cum spune si numele, se remarca prin vopseaua caroseriei care imita denimul din care sunt facuti blugii. Aceasta editie este disponibila cu nivelul de echipare Laureate. Masina este pusa in miscare de motorul pe benzina/GPL de 1,4 litri si 75 CP.

    Modelul are un pret de 8.500 de euro, in acest tarif fiind incluse aerul conditionat, radio-CD cu MP3 si proiectoarele de ceata.

    A doua propunere Dacia pentru italieni este Sandero Stepway de culoare gri mat. Ceea ce este cu adevarat interesant este plafonul exterior care este acoperit cu piele. Aceasta editie speciala este disponibil cu propulsorul  1,5 dCi de 90 CP, care respecta normele Euro 5 si dispune de filtru de particule.

    In echiparea standard intra aerul conditionat, radio-CD-ul cu MP3, jantele de aliaj, proiectoarele de ceata si volanul imbracat in piele. Pretul unui asemenea exemplar este de 13.500 euro.

    Vizualizari: 3097
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »