rss

Rovinieta electronica, incasari de mil de euro intr-o saptamana

 1. 11/10/2010
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: rovinieta electronica
  Vezi toate fotografiile (1)

  Soferii romani au virat in conturile Companiei de Drumuri cinci milioane de euro, pentru plata rovinietei electronice. Fie teama de plata despagubirilor si a amenzilor, fie faptul ca nu stiu unde sunt amplasate camerele fixe, i-a facut pe acestia sa-si achizitioneze rovinieta in cel mai scurt timp.

   

  Rovinieta electronica a intrat in vigoare de la 1 octombrie, iar cei care nu au documente ce sa ateste plata acesteia vor plati despagubiri in functie de tipul masinii pe care o conduc, in valoare de 28 pana la 1.210 euro, precum si amenzi intre 250 si 4500 lei.

   

  Rovinieta se poate achizitiona de la orice subunitate CNADNR, benzinarie MOL, Rompetrol, Petrom si OMV, oficiile Postei Romane, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rurieri Romania si firmele de distributie Scalla, Medina, Pasaj si Speedy.

   

  Preturile rovinietei nu au suferit nici o modificare, iar cei care au achizionat deja o pot utiliza pana la momentul expirarii acesteia. Dupa achitarea rovinietei cumparatorul primeste un bon de casa sau factura, daca solicita, in locul vechiului autocolant care se lipea pe parbriz.

   

  In acest moment in toata tara sunt amplasate 10 camere fixe de verificare a platii rovinietei si 14 mobile.

  Vizualizari: 3803
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »