rss

Primele imagini oficiale cu Sandero facelift

  1. 10/05/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, facelift, Renault, Sandero
    Vezi toate fotografiile (10)

    Renault a dezvaluit publicului brazilian primele imagini cu Sandero facelift. Printre cele mai importante noutati se numara aspectul frontal vizibil reinnoit si habitaclul puternic reimprospatat. Modelul cu logo Dacia pentru piata din Romania nu ar trebui sa fie diferit.

    La capitolul design poate fi remarcata influenta modelelor Clio si Megane, imprumutand astfel filosofia de design a francezilor de la Renault. Cele mai semnificative schimbari au avut loc in partea frontala, constructorul auto inlocuind spoilerul si grila. Si blocurile optice au fost redesenate.

    Privit din spate, noul Sandero facelift se distinge printr-o noua forma a farurilor. Urmand exemplul SUV-ului Duster, modelul are numele centrat pe usa portbagajului.

    Si la interior au avut loc modificari importante. Functiile de pe panoul de comanda au fost rearanjate intr-un mod vizibil mai usor de utilizat, materialele sunt de o calitate superioara, similare celor prezente pe Duster. Acum, geamurile electrice pot fi actionate direct de pe portiere, dupa cum era normal, si nu de pe zona centrala a bordului. Tot de la interior poate fi deschis si capacul pentru rezervor.

    Din pacate, la nivelul elementelor de mecanica nu s-a intervenit. Modelul va fi oferit cu aceleasi unitati pe benzina si diesel, in timp ce transmisia automata mai are de asteptat.






    Vizualizari: 6287