rss

Primaria Capitalei se pregateste pentru iarna

  1. 29/10/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: pregatiri iarna,, primaria capitalei, , utilaje
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bucurestenii sunt obisnuiti ca odata cu venirea zapezii, traficul rutier sa fie paralizat, strazile blocate, iar utilajele de deszapezire absente. Se pare totusi ca in acest an Primaria Capitalei vrea sa nu se mai ajunga la astfel de situatii.

     

    Primarul Sorin Opresu a cerut firmelor de salubrizare sa inceapa pregatirile pentru iarna cu utilajele necesare si material antiderapant si sa isi stabileasca clar traseele pe care vor actiona. De asemenea el s-a asigurat ca se va actiona atat la deszapezirea strazilor principale, cat si a celor secundare.

     

    In plus, Primarul General a cerut RATB si RADET sa isi faca stocuri de carburanti si a solicitat directiilor specializate din primarie sa-i prezinte listele cu pantele, rampele, podurile si pasajele din Bucuresti, unde va fi necesara interventia rapida in cazul ninsorilor abundente.

     

    Administratia Strazilor va trebui sa prezinte o situatie a strazilor aflate in lucru si sa ceara terminarea lucrarilor si inchiderea santierelor pana la data de 15 decembrie, iar daca acest lucru nu va fi posibil, constructorii vor avea datoria de a semnaliza corespunzator zona respectiva.

     

    Vizualizari: 1595
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »