rss

Porti Deschise in reteaua Dacia

  1. 31/03/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, porti deschise, service
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia organizeaza o operatiune Porti Deschise in reteaua sa in perioada 31 martie - 2 aprilie 2011. Cu aceasta ocazie, clientii Dacia vor beneficia de oferte speciale la anvelope de vara, precum si la alte piese de schimb si accesorii originale Dacia.

    In cele trei zile ale actiunii, clientii, posesori ai unui vehicul marca Dacia, vor putea achizitiona pneuri de vara la preturi promotionale, beneficiind in plus de montaj si echilibrare gratuite.

    Mai mult, la cumpararea unui set de doua, de patru anvelope de vara sau 4 roti complete (anvelope+jante), clientii vor primi si cupoane valorice in functie de pachetul de anvelope ales, acestea putand fi utilizate ulterior in cadrul retelei autorizate Dacia pentru operatiuni service sau pentru achizitionarea de piese de origine si accesorii. Daca clientii detin deja anvelope de vara, pot beneficia in aceasta perioada in reteaua Dacia de 50% reducere la montaj si echilibrare anvelope.

    Pe durata Portilor Deschise, posesorii de vehicule Dacia vor beneficia de cele mai bune preturi pentru senzorii de parcare si sistemele de navigatie GPS, precum si de pachete de franare si climatizare la preturi speciale.

    Vizualizari: 2359