rss

e-rovinieta.ro, site-ul de unde romanii pot cumpara rovinieta electronica online

  1. 07/12/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: e-rovinieta, online, rovinieta electronica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Romanii isi pot cumpara de acum rovinieta electronica online, accesand proaspat creatul site e-rovinieta.ro, dupa cum a anuntat UNTRR (Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania).

     

    “Orice rovinieta comandata on-line pe site-ul www.e-rovinieta.ro in zilele lucratoare intre orele 8-15 va fi confirmata prin e-mail, optional prin sms pe numarul de telefon mobil dorit. Totodata rovinieta achizitionata poate fi vizualizata si pe pagina de internet, in contul din care s-a facut comanda, fara a mai fi necesara vreo deplasare”, se explica in comunicatul de presa al UNTRR. Puteti plati rovinietele comandate online prin card bancar sau ordin de plata.

     

    Rovinieta electronica a intrat in vigoare de la 1 octombrie. Drept urmare, toti cei care nu au documente care sa ateste plata acesteia vor plati despagubiri in functie de tipul masinii pe care o conduc, in valoare de 28 pana la 1.210 euro, precum si amenzi intre 250 si 4500 lei.

     

    Si Posta Romana a pus la dispozitia soferilor o noua metoda de achizitionare a rovinietei prin intermediul unei aplicatii web ce ofera posibilitatea emiterii multiple de roviniete utilizand o functionalitate de tip cos de cumparaturi. In plus, tot de la 1 octombrie, Posta Romana a lansat serviciul "Incasare tarif de utilizare si emitere rovinieta electronica", prin intermediul caruia posesorii de autoturisme pot plati contravaloarea rovinietei electronice pentru oricare din perioadele de valabilitate.

     

    Rovinieta electronica se mai poate achizitiona de la orice subunitate CNADNR, benzinarie MOL, Rompetrol, Petrom si OMV, oficiile Postei Romane, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri Romania si firmele de distributie Scalla, Medina, Pasaj si Speedy.

    Vizualizari: 9892