rss

Dacia va dezvolta noi motoare cu finantare europeana

  1. 28/12/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia va investi 57,12 milioane lei in dezvoltarea unui bloc motor destinat noii familii de motoare, conform unui comunicat oficial. Din aceasta suma, 20 milioane lei reprezinta o finantare nerambursabila.

    "Proiectul  are o valoare totala de 57,12 milioane lei si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 20 milioane lei, aceasta reprezentand valoarea maxima posibila a fi obtinuta in cadrul operatiunii de investitii productive pentru intreprinderile mari - Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competitivitatii Economice', co-finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala", potrivit comunicatului emis de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

    Proiectul se va implementa la Mioveni si se va intinde pe o perioada de 36 de luni. Contractul a fost semnat la data de 23 decembrie.

    "Obiectivul general al acestui proiect este sa contribuie la cresterea productivitatii  Automobile Dacia SA cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul Uniunii Europene", conform comunicatului de presa.

    In ceea ce priveste noua familie de motoare, nu au fost furnizate inca informatii.

    Vizualizari: 1590
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »