rss

Dacia sarbatoreste luna mediului

  1. 03/06/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, mioveni
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul acesta, in iunie, Dacia prelungeste sarbatoarea mediului de la o zi la o luna intreaga prin actiuni desfasurate alaturi de comunitatea locala. Constructorul roman a investit 22 milioane euro in protectia mediului in ultimii zece ani.  
    Investitia Dacia pentru protejarea mediului include peste 6 milioane euro pentru tratarea si epurarea apelor uzate tehnologice si menajere, precum si aproape 3 milioane euro pentru depozitare si reciclare deseuri. Platforma de la Mioveni este furnizorul de apa pentru cei 30 000 locuitori ai orasului Mioveni.

    Punerea in practica a politicii de mediu este asigurata de o retea transversala formata din 65  angajati. In ultimii ani, cu sprijinul retelei de voluntari s-au plantat pe platforma de la Mioveni peste 1600 conifere, iar actiunile de ecologizare in care s-a implicat reteaua au avut ca rezultat colectarea a 27 tone de deseuri.

    In perioada 1 – 7 iunie Dacia participa impreuna cu Agentia Regionala de Protectie a Mediului Pitesti la activitati educationale pe teme de mediu dedicate liceenilor si studentilor (concursuri, prezentari, actiuni de ecologizare). Inclusiv site-ul daciagroup.com va imbraca o haina verde in luna iunie.

    Vizualizari: 2327
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »