rss

Dacia Duster, acum cu 140 Cai Putere

  1. 11/05/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Duster va fi echipat cu un nou motor pe benzina de 2,0 litri, capabil sa dezvolte 140 CP. Modelul echipat cu acest propulsor va fi destinat pietelor externe. Productia a demarat deja la uzina constructorului auto de la Pitesti.

    Informatia a fost dezvaluita dupa ce, in statisticile APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile), producatorul roman figureaza la export cu doua unitati Duster, cu propulsoare de 2 litri si 150 CP, desi Renault nu are in gama sa actuala un astfel de motor.

    Oficialii Dacia au declarat ca au inceput productia unei versiuni echipate cu un motor de 140 CP. Din pacate insa, acest tip de motorizare nu se va regasi in curand in listele dealerilor autohtoni. Exemplarele puse in miscare de noul propulsor vor fi destinate exportului.

    Momentan nu se cunosc tarile in care va fi vandut Dusterul cu motor de 2 litri, desi ar putea fi rezervat pentru clientii din Orientul Mijlociu si Rusia.

    In Romania, Dacia Duster este disponibil cu doua motoare, unul pe benzina de 1.6 litri si 105 CP si unul diesel cu doua variante de putere: 90 CP si 110 CP.

    Vizualizari: 5486