rss

Campionatul National de Karting Dunlop 2010, detalii

  1. 16/09/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dunlop, Karting
    Vezi toate fotografiile (1)

    In luna septembrie, cand majoritatea campionatelor de motorsport din Romania isi anunta deja campionii sezonului, FRAS inscrie o noua competitie in calendarul sau competitional. Cu cele mai recente noutati dupa startul de la Arad in Campionatul National de Karting Dunlop 2010, Dunlop revine cu numarul 6 al newsletter-ului interactiv Dunlop Racing Info.

    Cum deja ne-a obisnuit in ultimele doua sezoane, cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop este cea care stabileste majoritatea campionilor nationali ai momentului. La editia din acest an, Raliul Ţara Barsei DUNLOP SEAT nu s-a dezmintit, anuntand campionii la grupe, la juniori si la Cupa Dacia Logan.

    Traditionalismul etapei brasovene de macadam a campionatului intern de raliuri nu a fost consecvent cu el insusi numai in aceasta privinta ci si in aceea ca si-a pastrat sponsorii principali, DUNLOP si SEAT, sponsori importanti ce si-au aratat constanta in a sprijini pentru a patra oara consecutiv una din cele mai spectaculoase etape de raliu.

    Cu un start in capitala, Raliul Ţata Barsei DUNLOP SEAT a facut din obisnuita proba SuperSpeciala din cadrul etapei un adevarat regal al spectacolului pe doua si patru roti. Pentru o zi intreaga, Baneasa Shopping City s-a bucurat de prezenta unor importante vedete din showbizz ce au luat loc pe scaunul copilotului alaturi de Titi Aur, Gergo Szabo, Manu Mihalache, s.a.

    Motocicletele si-au turat motoarele intr-o cursa demonstrativa pe circuitul de la Baneasa Rally Show, drifterii au incins asfaltul, iar prichindeii de la scolile de karting din Bucuresti si Campulung si-au adjudecat laurii intr-o frumoasa cursa la cea mai joasa inaltime.

    Competitia propriu-zisa a debutat cu 48 de echipaje la start. Dupa prima zi de concurs, etapa brasoveana de macadam a CNR Dunlop 2010 nu anunta nici o surpriza in ierarhia la zi a competitiei. Ziua de sambata a debutat insa cu abandonul lui Marco Tempestini si s-a incheiat cu cele mai importante doua abandonuri ale sezonului: campionul en titre Gergo Szabo si liderul la zi al clasamentului Bogdan Marisca.

    Mai multe detalii regasiti in newsletter-ului interactiv Dunlop Racing Info.

    Vizualizari: 2084