rss

Arval Romania si-a marit flota la 3000 de vehicule

  1. 21/06/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: flota, Leasing
    Vezi toate fotografiile (1)

    Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, a inregistrat de curand o crestere cu 30% a flotei administrate, ajungand la 3000 masini, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand detinea aproximativ 2300 vehicule.

    „Intr-o perioada de incertitudine economica, leasing-ul operational este unul dintre domeniile care ofera avantaje concrete pentru companii, prin externalizarea riscurilor, optimizarea costurilor si posibilitatea de a diminua efectele crizei financiare. Ne propunem sa investim in continuare in flota administrata pentru a raspunde numarului de solicitari in crestere din partea companiilor, pana la sfarsitul anului estimand ca vom detine 3400 vehicule”, declara Arnault Leglaye, Managing Director Arval Romania.

    Potrivit unui studiu Datamonitor, citat de Arval Romania, cresterea pietei de leasing operational la nivel european se va resimti cel mai mult in statele emergente, unde acest concept castiga tot mai multa popularitate ca metoda de finantare.

    Companiile din tari precum Romania, Rusia si Ucraina inteleg acum beneficiile asociate leasing-ului operational, care pot reduce semnificativ costul achizitionarii de noi vehicule. Astfel, rezultatele studiului arata faptul ca valoarea contractelor de leasing operational din Europa va creste cu 5% in acest an.

    Vizualizari: 3586
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »