rss

Renault a lansat gama de anvelope Motrio

 1. 26/03/2010
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: Anvelope, dacaia logan, Dacia sandero, motrio, Renault
  Vezi toate fotografiile (1)

  Constructorul francez de automobile Renault a lansat oficial pe piata europeana propria sa gama de anvelope, denumite „Motrio”.

  Pneurile Motrio Impulsion sunt disponibile deja in reteaua de piese si accesorii din Romania, inca din luna februarie, dar si in echiparea originala pe unele modele Dacia Logan si Sandero.

  Gama de anvelope  Motrio este oferita de Renault cu 20 dimensiuni de pneuri, care acopera 80% din parcul Dacia si Renault.

  "Pneul Motrio Impulsion oferă un contact optim cu solul datorită concepţiei direcţionale si armonioase a profilului, care se traduce printr-un comportament silenţios şi confortabil pe şosea. Blocurile robuste de pe talon şi nervurile centrale şi longitudinale asigură o stabilitate şi o manevrabilitate excelente, iar canalele longitudinale şi laterale ample contribuie la reducerea riscului de acvaplanare şi a distanţei de frânare pe sol umed. Durabilitatea pneurilor este asigurată de conturul plat, care permite o uzură egală a bandei de rulare", se arata in comunicatul emis de grupul Renault.

  Lansarea anvelopelor Motrio face parte dintr-un proiect mai amplu al Grupului Renault, care presupune comercializarea unei game noi de piese de intretinere si uzura oferite ca alternativa la piesele de origine.

  Aceste piese, disponibile tot sub marca Motrio, pot fi achizitionate deja din retelele Dacia si Renault, gama urmand sa se imbogateasca progresiv pe parcursul anului 2010.

  Vizualizari: 6385
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Toate anunturile »