rss

Fabrica de zvonuri: Dacia pregateste inca un crossover?

  1. 26/07/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Crossover, Dacia, Logan MCV, Sandero, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (2)

    Au aparut pe neasteptate doua poze cu o Dacia mai speciala: din fata e Sandero, iar in rest MCV. Avand in vedere ca subiectul principal cand vine vorba de producatorul roman e noul SUV, se prea poate ca Dacia l-a lasat pe acesta din urma sa fie in centru atentiei ca sa poata lucra in tihna la celalalte doua modele pe care le va prezenta la Frankfurt.

    Se zvonea ca acestea vor fi un monovolum (MPV) si un sedan. Prototipul din poza ar putea fi MPV-ul, de fapt un MPV-crossover, daca ne uitam la garda la sol, care pare un pic mai mare decat in cazul unui MCV normal.

    Dar, la fel de bine, poate fi doar un facelift, prin care Dacia incearca sa-si alinieze imaginea de marca la ultimul model lansat (taman Sandero), ceea ce e un lucru normal in industrie. Doar ca Logan si Logan MCV au fost reimprospatate relativ recent, deci iar ne invartim in cerc cu presupunerile.

    Nu ne ramane, deci, decat sa asteptam pana la startul Salonului Auto de la Frankfurt, cand, probabil, misterul va fi elucidat, iar pana atunci sa ne bucuram ca Renault dezvolta non-stop gama Dacia, care intr-un deceniu poate deveni o a doua Skoda.

    Vizualizari: 3133