rss

Dacia va lansa un model sport in mai putin de 10 ani

  1. 03/07/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    A fost nevoie de 10 ani de "ocupatie" franceza pentru ca Dacia sa dezvolte primul SUV romanesc, dar producatorul autohton promite ca nu va mai astepta un alt deceniu pentru a prezenta o alta noutate, un model sport.

    Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului de Administratie al constructorului auto, Jacques Chauvet, si preluat de site-ul Mediafax.

    Informatia nu este noua, inca din vara anului trecut existand declaratii despre o versiune sportiva a Logan-ului, animata de propulsorul de 1.6 litri si 133 CP prezent pe Renault Twingo Sport. Conform acestor declaratii, modelul respectiv ar fi urmat sa apara in cursul acestui an, dar Chauvet a lasat sa se inteleaga ca proiectul a fost amanat. Din fericire, ideea se afla inca pe masa de lucru a constructorului auto roman, insa nimeni nu poate spune cu exactitate cand va fi lansat un astfel de model.

    Referitor la fotografiile primului SUV Dacia, Jacques Chauvet a evitat sa dea un raspuns clar in ceea ce priveste autenticitatea lor si s-a multumit doar sa spuna ca spera ca masina sa fie mult mai frumoasa decat ceea ce se vede in acele imagini.

    Vizualizari: 1997