rss

Dacia va intra pe piata britanica la sfarsitul lui 2012, cu Duster

 1. 04/03/2010
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: Dacia, dacia duster, Marea britanie
  Vezi toate fotografiile (1)

  Francezii si romanii de la Dacia isi pun mari sperante in noul SUV Duster.

  Dupa ce au estimat ca pe piata din Romania, Duster va mari cota SUV-urilor pe piata din Romania cu cinci procente, au revenit cu informatii suplimentare privitoare la pietele in care vor fi comercializate. Printre acestea se numara, mai nou, si Marea Britanie.

  Asadar, Dacia va intra pe piata auto britanica la sfarsitul lui 2012, Duster fiind primul model ce ar urma sa fie lansat de grupul Renault, la un pret ce ar putea incepe de la 11.900 euro pentru versiunea 4x2.

  "Am urmarit indeaproape succesul remarcabil al Daciei din ultimii ani. Sunt incantat ca, in curand, vom putea arata publicului britanic de ce s-a facut atata tam-tam in strainatate.

  In conditiile in care valoarea banilor si economia de combustibil si emisii devin tot mai importante, vrem sa aratam ca Dacia poate corespunde cerintelor legate de minte, inima si portofel", a spus Roland Bouchara, managing director al Renault din Marea Britanie.

  Reprezentantii Renault au precizat ca detaliile legate de pretul de achizitie din Marea Britanie vor fi comunicate in apropierea lansarii modelului pe aceasta piata.

  Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial, marti, la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa fie comercializat pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie. Incepand din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

  In Romania, Dacia Duster poate fi achizitionata la preturi incepand de la 10.500 euro pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.

  Vizualizari: 1454
  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »