rss

Dacia va fi sponsorul echipei de fotbal Udinese pana in 2011

  1. 20/07/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Dacia automobile, Fotbal, parteneriat, udinese calcio
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dacia va fi sponsorul principal al echipei italiene de fotbal Udinese Calcio pana la finele anului 2011. Contractul de sponsorizare semnat intre cele doua parti la sfarsitul anului trecut pe un singur sezon de Serie A a fost prelungit in acest weekend, astfel ca "zebrele" vor juca si in urmatoarele doua editii de campionat avand pe tricouri sigla producatorului auto roman.

    Cu ocazia prezentarii noului echipament de joc si al sponsorului pentru campionatul care va debuta pe 23 august, site-ul oficial al echipei Udinese a scris ca, "dupa experienta reusita din sezonul anterior, Dacia si Udinese continua parteneriatul prin care s-au afirmat in domeniile lor si au obtinut succese importante printr-o abordare similara. Ambele echipe sunt tinere, ambitioase si dinamice, in crestere".

    La randul sau, Leonardo Pietro, director general la Udinese, s-a declarat incantat de alaturarea celor doua branduri: "Ne da o mare satisfactie alaturarea imaginii noastre de cea a unui tanar si dinamic brand, care se diferentiaza in peisajul automobilistic prin strategia pretului redus. In fotbal, Udinese a fost ani buni un adevarat model de căutare a tinerelor talente pentru a spori si a construi o echipa solida".

    Prin aceasta miscare, Dacia da o noua lovitura de imagine in Italia, acolo unde este prezenta pe piata de patru ani. In Romania, Dacia este sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, iar in urma cu mai bine de 10 ani a fost sponsorul clubului FC Arges, insa s-a retras la scurt timp dupa ce Renault a devenit actionar majoritar al uzinelor pitestene.

    Numele Dacia va aparea pe cele trei randuri de tricouri ale noului echipament cu care vor juca cei de la Udinese in Serie A. De asemenea, logo-ul Dacia va aparea si pe echipamentul de antrenament si pe panourile publicitare de pe stadionul "Friuli" din Udine. Valoarea noului contract nu a fost data publicitatii.

    Udinese a terminat campionatul 2008-2009 pe locul 7 si a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA. Trei dintre jucatorii sai fac parte si din nationala Italiei: Di Natale, Pepe si D'Agostino.

    Vizualizari: 3778