rss

Dacia creste productia si angajeaza 500 de salariati

  1. 24/04/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Autoeconomie, Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vestile bune nu contenesc pentru Dacia: dupa ce a aflat ca ocupa in continuare primul loc la vanzari pe piata locala, producatorul autohton anunta o cerere in crestere atat la export, cat si in tara. Ca atare, administratia uzinei de la Mioveni a anuntat ca, incepand din 15 iunie, va creste productia si vor fi angajati inca 500 de noi salariati.

    Potrivit Mediafax, Dacia va recruta oameni in principal din randul fostilor salariati cu contracte de munca pe durata determinata de timp. Pe de alta parte, alti 400 de angajati pe perioada determinata vor beneficia de prelungirea contractelor. 

    Dupa ce a interrupt in mai multe randuri productia pentru a se alinia la cererea in scadere, Dacia a reintrat puternic in paine incepand cu jumatatea lunii februarie, gratie, la acea data, in primul rand programului "Rabla" din Germania. Cadenta va fi marita acum de la 1.200 la 1.340 unitati pe zi, nivel apropiat de ritmul record de 1.360 de vehicule pe zi cat se inregistra anul trecut.

    In 2008, Automobile Dacia a produs 242.415 de unitati, cu 8,8% mai mult decat in anul precedent. Dintre acestea, Logan MCV si Logan Sedan au reprezentat 70%.

    Vizualizari: 1075